rreth-ne12
rrethNesetek

Tregtar dhe eksportues i automjeteve në Kinë

NESETEK është një kompani profesionale e eksportit të automobilave e cila është e përkushtuar ndaj eksporteve të automobilave, e angazhuar për të lidhur tregun global.ofrimi i produkteve të automobilave me cilësi të lartë dhe shërbimeve të eksportit.Ne ofrojmë veçanërisht zgjidhje transporti me cilësi të lartë, me emetim të ulët të karbonit për konsumatorët globalë përmes eksportit të automjeteve të reja me energji, duke promovuar mbrojtjen e mjedisit dhe zhvillimin e qëndrueshëm.

lexoni më shumë për ne
 • BYD-AUTO
 • ZEEKR-EV
 • XPENG
 • TESLA
 • NIO
 • LI-AUTO
 • GEELY
 • qershi
 • CHANGAN-AUTO
 • LEAPMOTOR
 • MG
 • TOYOTA
 • volksvagon
 • VOYAH
 • BMW
 • HIPHI EV
 • HONDA
 • JETOUR

Automjetet e veçuara

Ju lutemi na lini mesazh dhe ne do të kontaktojmë menjëherë

na kontaktoni