Le fa'ata'ita'iga EV muamua a Honda i Saina, e:NS1

 

Dongfeng Honda e:NS1 ile potu fa'aaliga

 

Dongfeng Honda o loʻo ofoina atu ni faʻaaliga se lua o lee:NS1e 420 kilomita ma 510 kilomita

 

 

Na faia e Honda se faʻasalalauga faʻalauiloa mo taumafaiga eletise a le kamupani i Saina i le aso 13 o Oketopa i le tausaga talu ai, na faʻaalia aloaia ai lana faʻailoga eletise eletise e: N, lea o le "e" e faʻatusa mo le Energize ma le Eletise ma le "N" e faasino i le New and Next.

O faʻataʻitaʻiga gaosiga e lua i lalo o le faʻailoga - Dongfeng Honda's e:NS1 ma le GAC Honda's e:NP1 - na faia la latou amataga i lena taimi, ma o le a maua i le tautotogo 2022.

O faʻamatalaga muamua o loʻo faʻaalia ai o le e:NS1 o loʻo i ai le umi, lautele ma le maualuga o le 4,390 mm, 1,790, mm 1,560 mm, ma le uili o le 2,610 mm, i le faasologa.

E tutusa ma taavale eletise o loʻo iai nei, o le Dongfeng Honda e: NS1 e faʻaumatia le tele o faʻamau faʻaletino ma e iai se laʻititi laʻititi o totonu.

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo ofoina atu le 10.25-inisi le LCD meafaigaluega atoa faʻapea foʻi ma le 15.2-inisi le ogatotonu faʻatasi ma le e:N OS system, lea o se fusuaga o Honda SENSING, Honda CONNECT, ma se masini komepiuta atamai.


Taimi meli: Tes-06-2023